Informasjon om klubben samt siste terminliste

Klubbhuset
Klubbhus "Smiløkka": Smiløkka 5B, 3173 Vear

Klubbhuset brukes også til et begrenset antall vinterlagringplasser av biler.

For priser og avtaler kontakt leder/huskomiteen på tlf eller SMS til 913 16 749.

Medlemsmøter

Åpent hus på tirsdager året rundt etter kl 1700 hvor medlemmer er i klubbhuset til prat, en kopp kaffe eller noe fra pølsekokeren. Felles aktiviteter til klubbens beste og hyggelig samvær.

Medlemsmøter andre tirsdag i enkelte måneder etter nærmere melding på SMS og/eller Facebook. Du kan logge deg direkte inn direkte på våre sider via ikonet under på denne siden.

Viser ellers til terminliste hvor planlagte aktiviteter for året er angitt. Terminlisten er også lagt ut under fanen filer på vår Facebook-side.

Hvordan bli medlem?

Kontigenten er kr 500,- pr. år. Som medlem har du flere fordeler i tillegg til å kunne delta i et kjøretøy-miljø som også har eget klubbhus på Smiløkka:

- Ukentlige uformell treff på klubbhuset vårt på Smiløkka, Vear (se over).

- Organiserte aktiviteter i regi av Tønsberg Automobilklub og andre klubber (se terminlisten under).

- Tilgang til svært gunstig LMK-forsikring gjennom IF. Gjelder både veteran-kjøretøy og såkalt klassiske kjøretøy (under 30 år gamle).

- Tilsendt vårt medlemsblad 4 ganger i året.

- Tilgang til løftebukk.

- Medlemsfordeler gjennom våre samarbeidspartnere og sponsorer.

Sendt en SMS tlf 913 99 865 (Ole Jensen) og oppgi fullt navn, adresse og du vil bli kontaktet tilbake.